19 yaşındaki genç, 29’luk üvey annesiyle kaçtı

Başından iki evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu, "Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar" dedi. Yetik'in iddiaları canlı yayında şok etkisi yarattı.

featured

Müge Anlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Tatlı Sert programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti.Umut Bey ve annesi Nagihan Hanım konuk oldu. Umut Bey, kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olan karısının 19 yaşındaki oğlu ile evden kaçtığını söyledi.

Yetik, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz’ı götürdüğünü söyledi. Evlendiğinde oğlunun 9 yaşında oğlunu belirten Yetik, tek derdinin 8 yaşındaki kızının velayetini almak olduğunu dile getirdi.

“BENİM TORUNUMUMU DOĞURACAK”

Gözyaşlarına boğulan Yetik; “Bunlar tezgahı 1 yıl önceden planlamışlar. Tuğçe beni boşanmaya ikna etti. boşanırsak bir kozmetik dükkanı açarız, kadın yardımlarından faydalanırız deyip beni boşanmaya ikna etti. Biz sadece kağıt üzerinde boşandık, böyle bir şey aklıma gelmeyeceği için çocuğun velayeti anneye verildi. Kendi ağızlarıyla 10 aydır birlikte olduklarını itiraf ettiler. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumumu doğuracak.” dedi.

KUMPAS KURDULAR

Umut Yetik, boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Yetik, “Bana bir kumpas kurup kaçtılar. 30 Mart gecesi oğlum ısrarla bana kuaför müşterimizin aradığını, ısrarla oraya gitmemiz gerektiğini söylediler. Araç geldi, araca bindim, 15 dakika sonra jandarma ekipleri aracı durdular, çantamdan birkaç yasaklı madde çıktı. İfademi verdikten sonra beni serbest bıraktılar.

Çünkü benim geçmişimde suç dosyası yok, kendimden çok eminim. Hastaneden hep birlikte çıktıktan sonra bana ne olduğunu sordular. Ben temiz çıkarsam bunu yapan kişinin kumpastan yargılatacağımı söyledim, ne olduysa bu blöften sonra oldu. O gün 9’dan sonra ne Tuğçe’nin ne de Mustafa’nın telefonlarına ulaşamadık, beni hapse attıracaklardı başaramayınca kaçtılar.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yetik’in şok edici iddiaları, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı

İddiaların odağındaki Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlanarak, iddiaları kabul etti.

Tuğçe’nin üvey oğluna aşık olduğunu söylemesi ile stüdyo karıştı. Baba Umut Bey, ağlayarak kızının velayetini almak için resmi makamlara seslendi.

Akpençe yaşananlar için, “Söz konusu durum doğrudur” dedi. Mağdur eski eş Umut ise duydukları karşısında bir kez daha inanamadı.

Baba ile annenin yüzleşmesi sırasında ortaya çıkan gerilim, izleyicileri şaşırttı. Baba, “8 yaşındaki kız çocuğunun sizi öyle birlikte görmesi iyi bir şey mi?” şeklinde bir soru yöneltince annenin cevabı sinirleri daha da gerdi.

MÜGE ANLI ÇİLEDEN ÇIKTI: “UTANMADIN MI”

Üvey oğlu ile kaçan anne, “Aynı yatakta yatarken bizi görmesine izin vermem. Sen bizim aramıza yatırıyordun çocuğu” ifadelerini kullanınca Müge Anlı da sert tepki gösterdi. Anneye, “Sen ne diyorsun terbiyesiz kadın?! Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Utanmadın mı?” şeklinde karşılık verdi.

“PİŞMAN DEĞİLİM”

Daha da şaşırtıcı olanı, babasının eşi ile kaçan 19 yaşındaki Mustafa’nın yayına bağlanmasıydı. Mustafa, “Pişman değilim. Böyle olması gerekiyordu” diyerek dikkat çekici bir açıklama yaptı.

“ALLAH BELANIZI VERSİN, BEN 9 AY İKİ ŞEYTANLA YAŞAMIŞIM”

Programda yeni gelişmeler de yaşandı. Müge Anlı’nın “Umut’u jandarma bir suçtan götürdüğünde sen niye üzüldün? Sen aynı evde iki tane adamla zorlanmadın mı?” sorusu üzerine konuşan Tuğçe Hanım, “Ben Umut’un başına bir iş getirmek isteseydim onu zaten şikayet ederdim. Bizim böyle bir amacımız yok. Ben kocamın ne yapacağını kestiremiyorum. Ben kızımı kaçırmadım, onu istediğiniz pedagogla görüştürebilirsiniz. 2 yıldır eve parayı getiren kişi Umut değil Mustafa. 2 yıldır evi Mustafa geçindiriyor” dedi.

Canlı yayında çılgına dönen Umut Bey ise “Allah senin belanı versin. Ben 9 ay boyunca iki tane şeytanla beraber yaşamışım. Sende biraz ar, namus, şeref olsa, o ar damarın patlamamış olsa buraya çıkıp bana iftira atmazsın. Kendini de savunamazsın. Size yaptıklarım haram zıkkım olsun” ifadelerini kullandı.

Kayınvalide Nagihan ise “Sen bu çocuğu küçükken banyoya sokup yıkamadın mı? O sana ‘ablam’ diyordu diyerek ateş püskürdü.

“KİŞİLİKSİZ, ERKEK DİYE DOLAŞAN İNSAN”

Oğlunu canlı yayında görünce çılgına dönerek beddualar savuran Umut Bey “İkinizde eninde sonunda bir yerde patlayacaksınız. Bu kişiliksiz, erkek diye dolaşan var ay o sokaklarda ölecek. Kimsesiz çünkü… Sen anneni, babanı arayabilirsin ama onun kimsesi yok. Bizim ailemizde böyle karaktersizliğe yer yok. Hırsıma hakim olamıyorum” dedi.

“OĞLUMU AFFETMEM”

Umut Bey, Müge Anlı’nın “Oğlun af dilese affeder misin?” sorusuna “Oğlumu affedemem. Birbirleriyle ilk temasta bana gelip ‘Baba senin karın bana bunu yapıyor’ deseydi ben onun alnından öperdim. Bu adam çöp tenekesinden kedi fırlasa seni bırakır kaçar” dedi

 

“BABAMA BÖYLE BİR ŞEY YAPTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA TUĞÇE’Yİ SEVİYORUM”

Babasına ihanet eden Mustafa ise “Ben kendi ayaklarımın üzerinde duran biriyim. Tuğçe, kızıyla devlet korumasına gitmek isterse saygı duyarım. Böyle bir şeyi babama yaptığım için pişmanım, üzgünüm. Tuğçe’yi seviyorum, birlikte olmak için başka çaremiz yoktu. Fikrim değişmedi” diyerek ağızları açık bıraktı.

ANNESİNİN YANINDA KALAN ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

Yayını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tuğçe ve Umut’un evliliğinden dünyaya gelerek kaçan anne ile abisinin yanında kalan 8 yaşındaki Melodi isimli çocuğu koruma altına aldı. Müge Anlı şöyle açıkladı:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dün ve bugünkü yayınımızı ihbar kabul etmiş. Küçük Melodi ile ilgili stüdyomuza bir ekip yönlendirdiler. Az sonra ekipler gelecek ve bir inceleme yapılacak. Konuya yayınımız sonrası müdahil olan Bakanlık’ımıza teşekkür ediyorum. 8 yaşındaki bir çocuğun bu kadar çarpık bir ilişkiye dahil edilmesi ve bundan haberdar olmasına çok üzüldüm. Dilerim ilerideki yaşamı için büyük travmalar yaşatmaz.”

Müge Anlı Tuğçe’ye seslenerek “Sende en ufak pişmanlık görmüyorum. Hazır uzmanlar gelmişken sen de yardım iste.” dedi. Tuğçe ise “İstediğiniz her teste sokabilirsiniz. Akli dengemin yerinde olduğu hakkında hiçbir şüphem yok.” cevabını verdi.

19 yaşındaki genç, 29’luk üvey annesiyle kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin