İZSU’da sürpriz ayrılık: Kokuyu bitiren isim gidiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu görevinden ayrılma kararı aldı. Körfez’deki koku sorununu çözen Köseoğlu, Başkan Cemil Tugay ile görüşerek affını istedi.

featured

Yerel seçim sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Cemil Tugay’ın kadrolara yönelik çalışmaları sürüyor. Genel sekreter krizi nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile problem yaşayan Başkan Tugay’ın gündemine bu kez İZSU Genel Müdürlüğü geldi. İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu ile Tugay arasında yaşanan görüşmeden ayrılık kararı çıktı.

“AYRILACAKSAM BEKLEMEYE GEREK YOK”

Genel Müdür Köseoğlu, Başkan Tugay’dan affını isterken izne çıkıp ayrılma kararı aldı. Görüşmede, Başkan Tugay’ın kurumun çalışmalarına yönelik bilgi aldığı öğrenildi. Kurumun çalışması, projeler ve mali konuların gündeme geldiği toplantıda Tugay’ın, “koku ve Körfez” gibi kritik konular için bir süre devam etmesini istediği, sonrasında ayrılık teklifini getireceğinin ifade ettiği belirtildi. Köseoğlu’nun ise, “ayrılacaksam beklemeye gerek yok, şimdiden gitmek isterim” dediği ifade edildi. 

İkili görüşmenin sonrasında Köseoğlu’nun ayrıca, çalışma ekibine ve bürokratlara da bilgi verdiği öğrenilirken, “5-6 aylık çalışma programı bize göre değil, uzun vadeli çalışma yöntemi dışında bir yöntem kurum için de uygun değil. Böyle bir durumu kabul edemeyiz” dediği dile getirildi. 

İZSU’da sürpriz ayrılık: Kokuyu bitiren isim gidiyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin