Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal: Binada çok sayıda böcek var

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar Belediye binasının pek çok yerine yerleştirilen gizli kamera ve böcek bulunduğu ileri sürüldü. Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın ileri sürdüğü bu iddiaya AK Parti Afyon Milletvekilinden yanıt geldi.

featured

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oyların yüzde 50,73’ünü alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçildi. Köksal, görevi devraldıktan sonra belediyede karşılaştıkları tabloyu Yerel Afyon Postası’na anlattı.

Köksal, “Böcek taraması yaptırıyorum. Her yerde kamera, böcek var. Prizlerin altına falan koymuşlar. Bildiğin gibi değil. Asansörde bile kamera olduğu konuşuluyor. Boya badana yapılsın, bakılsın diyerek içeriye ekip soktuk. Bizim katı olduğu gibi tarayacaklar. Ayrıca, Bankamatik memurlarını tespit ettik. Şu ana kadar 15 kişi falan tespit ettik. Tek tek inceliyoruz. Sayı 200-300’e yükselebilir. ” ifadelerini kullandı.

KÖKSAL’A YANIT

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Köksal’ın açıklamalarına yanıt verdi. Köksal’ın belediye binasında yaptırdığı taramada birçok gizli kamera ve böcek bulunduğu sözlerine de “Belediyede böcek varmış… Böcek varsa savcılığa gitsin suç duyurusunda bulunsun. ‘Bankamatik memuru var’ diyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunsun. Çalışma barışını bozmasın. Ana sözü verdiyse sözüne sadık olsun, zulümden vazgeçsin” diyerek cevap verdi.

Köksal’ın seçim sürecinde “Size anne sözü veriyorum, hiçbir işçi işten çıkarılmayacak, kimseye mobing yapılmayacak, kimse ekmeğinden edilmeyecek” dediğini aktaran Özkaya, “Gelir gelmez ilk iş olarak birçok birimin müdürü, başkan yardımcılarının tamamını görevden aldı; hepsini belediyenin girişindeki zabıta karakoluna sürdü. Bütün müdürler, başkan yardımcıları zabıta memurlarıyla birlikte sıkış tıkış ayakta duruyorlar. Bu insan haklarına aykırıdır, bu mobingdir, insanlıkla bağdaşmayan bir davranıştır” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal: Binada çok sayıda böcek var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin