Başkan Ömer Günel’den AYDEM’e sert eleştiri, “Bıktık usandık”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, elektrik dağıtım şirketi AYDEM’in kentin kamusal alanlarında yaşanan aydınlatma sorununu çözme noktasında yetersiz kaldığını belirterek “Yanmayan aydınlatma direklerini AYDEM’e bildirmekten bıktık usandık” dedi.

featured

Kuşadası Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı tarafından gündeme getirilen kentin aydınlatma sorunu üzerine konuşan Başkan Ömer Günel, AYDEM ile çalışma yürütmenin zorluğuna dikkat çekerek “4 buçuk yıllık görev sürem boyunca AYDEM’in nasıl bir çalışma şekli olduğunu anlayamadım. En ufak şeylere bile yatırım diyorlar. Üçüncü sınıf işleri ve kötü yatırımları var. Burası Türkiye’nin en önemli turizm kentlerinden olmasına rağmen merkezi noktalardaki aydınlatma direkleri bile yanmıyor. Mesela Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bir kortej düzenledik. Sahilde 8 direğin aydınlatmasında problem vardı. Artık yanmayan direkleri AYDEM’e bildirmekten bıktık usandık” dedi.

AYDEM’in çok ağır ve hantal bir işleyişe sahip olduğunu ifade eden Başkan Ömer Günel “Bir trafoyu bir yerden bir yere taşımaları 1 yıl sürüyor. Tütüncüler Kavşağı’nı biz 2 sene önce açacaktık fakat AYDEM’in oradaki trafoyu kaldırması 1 buçuk sene sürdü. Siz yapmıyorsanız bırakın biz yapalım, kendi aydınlatma direklerimizi koyalım diyoruz. O noktada da onay almak çok uzun sürüyor. AYDEM İle ilgili konularda bürokrasiyi yönetmek de inanılmaz zor. Bu konuda meclis üyelerimizden de konuyu gerekli kurumlara iletmeleri noktasında ricada bulunuyorum” diye konuştu. 

Başkan Ömer Günel’den AYDEM’e sert eleştiri, “Bıktık usandık”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin