Bayraklı Şehir Hastanesi’nde flaş gelişme! Bugün hasta kabulüne başlayacak

featured
İzmir’de uzun süredir açılması beklenen Bayraklı Şehir Hastanesi’nin başhekimi belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın imzasıyla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp, yeni kurulan Bayraklı Şehir Hastanesi’nin Başhekimi olarak atandı. Öte yandan Bakan Koca, İzmir Şehir Hastanesi’nin bugün hasta kabulüne başlayacağını duyurdu.

Bayraklı Şehir Hastanesi’yle ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Hastanenin başhekimi belli oldu.

Katip Çelebi Üniversitesi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimi Prof. Dr. Orhan Gökalp, Sağlık bakanı Fahrettin Koca’nın imzasıyla, açılışı henüz gerçekleşmemiş olan Bayraklı Şehir Hastanesi’ne başhekim olarak atandı.

HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR!

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hastanenin hasta kabulüne başlayacağını duyurdu.

Bakan Koca açıklamasında şu işfadeleri kullandı;

“İZMİR ŞEHİR HASTANESİ, yarın (bugün) hasta kabulüne başlıyor.

2.060 yataklı İzmir Şehir Hastanesi, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip. Toplam kapalı alanı 628.015 metrekare. Hayata hayat katan sağlık devriminin ürünü olan hastanemizin 337 Polikliniği, 54 Ameliyathanesi, 374 Yoğun Bakım Yatağı, 30 Diyaliz Yatağı bulunuyor.

İzmir Şehir Hastanesi, Genel Hastane ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Kalp Damar ve Kardiyoloji Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Adli Psikiyatri Hastanesi, Kemik İliği Merkezi, Organ Nakli Merkezi, İnme Merkezi, Uyku Merkezi ve Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezini içeriyor. Yarın, İzmir için sağlıkta yeni bir gün olacak. İzmir Şehir Hastanesi HAYIRLI OLSUN.”

 

Bayraklı Şehir Hastanesi’nde flaş gelişme! Bugün hasta kabulüne başlayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin