Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’ten Kınama, “Yüzyılın Felaketinin Yaşandığı Bugünlerde, Vicdanları Kanatmayın”

featured

Menemen Ak Parti İlçe Teşkilatının gece gündüz demeden uyku uymadan toplanan yardımların afet bölgelerine ulaştırmak için büyük fedakârlıkla çalıştıkları bu günlerde karalama kampanyalarının yapılmasına İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik büyük tepki gösterdi.

Türkiye’yi derinden yaralayan yüzyılın en büyük afetinin yaşandığı bugünlerde her ne şekilde olursa olsun toplanan yardımların afet bölgesine ulaşmada sıkıntı ve problemler yaşanmaması için OHAL kapsamında İzmir Valiliği pankartı asılarak gönderilmesi istenmişti.

Menemen AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, kamuoyunda paylaşılan fotoğrafa ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Yüzyılın en acı günlerini yaşadığımız bugünlerde İlçe Başkanlığımızın yardım tırımız önünde bulunan pankartı değiştirdiği yönündeki üzücü haberler hepimizi derinden yaralamıştır. Binlerce insanımızı kaybettiğimiz depremin duyulduğu ilk andan itibaren, canla başla yardım için koşan teşkilat mensuplarımızın emeği ne yazık ki bir çırpıda hiçe sayılmıştır.

Acıyı en derinden hissettiğimiz bugünlerde zorlukları beraberce aşmak için bir araya geldik. Teşkilat mensubumuza ait tırımızı tamamı destek için birleşmiş yine teşkilatımızın katkılarıyla doldurduk. Teşvik ve teşekkür etmek için tır önünde emeği geçenlere ulaştırılmak üzere AK Parti İlçe Teşkilatımızın pankartıyla fotoğraf çektirdik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında OHAL açıklamasının ardından yollarda sorun yaşanmaması adına Valilik pankartı asılması gerektiği tarafımıza iletildi. Bu nedenle tırımızın hızlı bir şekilde bölgeye ulaşması adına İzmir Valiliğimize ait pankartı astık.

Türk Milleti olarak acıların en acısını yaşadığımız bugünlerde zorlukları hep birlikte aşacağız. Vicdanlarımız ve kalplerimiz titreyerek depremzede vatandaşlarımıza yardım amacıyla gece gündüz demeden çalışırken, vatandaşlarımızı bu tür kötü niyetli paylaşımlarla meşgul edenleri kınıyorum. Yediden yetmişe destek veren, yüreğiyle, bileğiyle yanımızda olan herkese teşekkürü borç biliyorum. Allah iyi niyetli herkesten razı olsun…

Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’ten Kınama, “Yüzyılın Felaketinin Yaşandığı Bugünlerde, Vicdanları Kanatmayın”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin