Başkan Eşki mesaiye Tuna Mahallesi’nde başladı

Güçlü Bornova yolculuğunda mesaiye gün ağarmadan başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Sabah 05.40’ta gittiği Tuna Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Eşki, “Erken kalkan yol alır” dedi.

featured

Mesaiye günün erken saatlerinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle başlayan Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Tuna Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Eşki mahalleyi, Muhtar Orhan Tahirler ile birlikte sokak sokak gezdi, sorunları yerinde tespit edip talepleri aldı. Günün ilk ışıklarıyla kepenklerini açan esnafa sürpriz yaparak hayırlı işler dileyen Eşki, mahalle kahvesinde oturdu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Birlikte yöneteceğiz

Bornova’yı muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve Bornovalılarla birlikte yöneteceklerinin de altını çizen Başkan Ömer Eşki, ”Tuna Mahallesi de Çamdibi bölgemizin köklü yerleşim alanları arasında yer alıyor. Geçmişten gelen birikmiş sorunları ve mahalle sakinlerinin istekleri var. Gereken çalışmaları yaparak tüm sorunları çözeceğiz. Önceliğimiz belediyenin temel hizmetleri olan temizlik, yol, park-bahçelerin bakımı, zabıta denetimlerini geliştirmek” diye konuştu.

Yolumuz uzun

Her zaman ve her yerde vatandaşlarla içiçe olacaklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “Atalarımızın söylediği gibi: ‘Erken kalkan yol alır.’ Bu nedenle normal mesainin dışında da mahallelerimizde, sokaklarımızdayız. Var gücümüzle çalışıyoruz. Güne erken başlıyoruz çünkü Güçlü Bornova yolculuğumuzda uzun bir yolumuz var” dedi.

Başkan Eşki mesaiye Tuna Mahallesi’nde başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin