Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç istifa etti

featured

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kaymakamlık yaptığı son seçim döneminde görevinden istifa ederek belediye başkan aday adayı olan Mehmet Sadık Tunç’un, son dakikada adaylık açıklanması ayak oyunlarına maruz kalmıştı.

Karabağlar belediye seçimlerini açık ara kazanması öngörülen Mehmet Sadık Tunç siyasi ayak oyunlarının kurbanı olmuştu.

Ardından Buca Kaymakamlığı ve Kayseri Vali Yardımcılığı görevlerine getirilen Tunç, yaşanan deprem felaketi sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta koordinatör vali yardımcısı olarak görevlendirilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önceden de belirttiği üzere 14 Mayıs’ta seçim kararı alması ve kararın, Resmi Gazete ’de yayımlanmasının ardından partilerde de milletvekili aday adaylığı başvuruları hızlandı. Yüksek Seçim Kurulu Kararı gereği aday adaylığı başvurusu yapmak isteyen kamu çalışanları, sendika temsilcileri, belediye başkanları ve meclis üyeleri, 16 Mart Perşembe günü saat 17:00’ye kadar görevlerinden istifa etmek zorunda.

Son dakika bilgilerine göre Kayseri vali yardımcılığından istifa eden Mehmet Sadık Tunç Ak Parti milletvekili aday adayı olmak için müracaat etmesi bekleniyor

Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç istifa etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin