Torbalı DEVA ’da istifa geldi

featured

Torbalı İlçe Teşkilatı üyesi Mehmet Ali Güzeloğlu geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini duyurdu. Güzeloğlu istifası ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Güzeloğlu, yazılı açıklamasında şöyle dedi:

Üç yıl önce arkadaşlarımla beraber ülkeme hizmet etmek için çıktığım Deva Partisi Torbalı ilçe yönetim kurulu üyeliğinden ve Seçim işleri başkanlığından istifa ettiğim kamuoyuna duyurulur. Bu kararı almamda ki en büyük sebep istişaresizlik ten kaynaklı içinde bulunduğum görevimi yerine layıkıyla getirememdir.
Siyasete giriş sebeplerimin en başında gelen ekmeğini suyunu içtiğimiz İzmir’in nadide ilçelerinden Torbalımıza nasıl daha fazla hizmet ederiz nasıl faydalı oluruz anlamında idi zaten ben siyaseti bir hizmet yarışı olarak gören insanlardan biriyim
Birbirinden kıymetli insanlar ile çıktığım siyaset yolunda içinde bulunduğum partide daha fazla ve kafamda olan hizmet anlayışını gerçekleştiremeyeceğimi anladım anda daha fazla durmamın anlamı yoktu.

Başta kurucu ilçe başkanımız Serdar Havsut ağabeyime, Teşkilat İşleri Başkanımız Murat Karaca’ya, Ferhat Güneş ağabeyime, Masum Yalkalk kardeşime ve tüm teşkilat yöneticilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Herkes hakkını helal etsin. Eğer hakkım var ise herkese helâldir.

Saygılarımla Mehmet Ali Güzeloğlu

Torbalı DEVA ’da istifa geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin