Başkan Cemil Tugay, Bayındır’da çiçek üreticileriyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bayındır’da çiçek üreticileriyle buluştu. İstekleri dinleyen Başkan Tugay sorunların çözümü noktasında adım atmaya hazır olduğunu belirtti. Üreticilerden gelen uluslararası çiçekçilik fuarı talebine de sıcak baktıklarını belirten Başkan Tugay, “Aramaktan, sormaktan çekinmeyin. Size hizmet için geldik bu göreve. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Yeter ki yaptığımız işin size de, halka da şehrimize de, ülkemize de faydası olsun” dedi.

featured

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bayındır’daki çiçek üreticisi firmaların temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın üreticilerin talep ve sorunlarını dinlediği görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Sıkıntıların çözüme ulaştırılması noktasında desteğe her zaman açık olduğunu belirten Başkan Tugay uluslararası bir çiçekçilik fuarı düzenlenmesi yönündeki isteklerle ilgili düşüncelerini aktardı. Başkan Tugay, üreticilerin periyodik olarak toplantılar hazırlanması taleplerine de sıcak baktığını belirtti.

Karşıyaka’daki çiçek pazarları İzmir’e yayılacak

Karşıyaka’daki çiçek pazarları uygulamasını örnek gösteren Başkan Tugay, “Başka semtlerde de yapalım düşüncem var. Nereye yaparsanız insanlar geliyor. Şehrin merkezinde yapılabilir. Buralarda sizin ürünlerinizi insanlara ulaştırabiliriz. Öyle olunca hem vatandaş hem satıcı memnun oluyor” dedi.

“Zaman kaybetmeyelim”

Uluslararası fuar özelinde de konuşan Başkan Tugay, İZFAŞ’ın tecrübeli kadrosu ve organizasyon kabiliyetini örnek gösterdi. Başkan Tugay, “Uluslararası fuar için bir çalışma yapalım. Çok zaman kaybetmeyelim. Bir an önce bu konuyu olgunlaştıralım” ifadelerini kullandı.

“Size hizmet için bu göreve geldik”

İstek, talep, önerileri her fırsatta dinleyeceğini belirten Başkan Tugay sorunların çözümü için destek vermeye hazır olduğunu aktardı ve “Aramaktan, sormaktan çekinmeyin. Size hizmet için geldik bu göreve. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Yeter ki yaptığımız işin size de, halka da şehrimize de ülkemize de faydası olsun” dedi.

Başkan Cemil Tugay, Bayındır’da çiçek üreticileriyle buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Egesonhavadis ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin